Verkeersschool Collectief   

Auto - Motor - Bromfiets - Aanhangwagen

Aanhangwagenrijbewijs

Een aanhangwagenrijbewijs BE heeft u nodig als u met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer gaat rijden. Dan wilt u natuurlijk veilig en op een juiste wijze door het verkeer heen manouvreren. Wij verzorgen wekelijks cursussen waarbij u binnen één of twee dagen het E achter B rijbewijs kunt halen.


Indien u zich aanmeldt bij Verkeersschool Collectief, zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een intakeles. Hierbij zullen wij u van alle benodigde informatie voorzien en stap voor stap uitleggen hoe de opleiding is opgebouwd. Ook kunt u tijdens deze les kennis maken met uw instructeur en met het lesvoertuig. Vervolgens vraagt u het zogeheten Gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Dit kunt u doen via de website mijn.cbr.nl. Nadat uw verklaring is goedgekeurd, plannen wij een examendatum in. Wij hebben regelmatig examendata op voorraad waardoor u gegarandeerd snel een plekje krijgt.


Dit kan dus al in slechts 1 of 2 dagen!


Ook verzorgen wij opfriscursussen voor de mensen die al in het bezit zijn van het rijbewijs om bijvoorbeeld het achteruitrijden te kunnen oefenen.


De rijlessen worden verzorgd in een nieuwe, luxe Mercedes Vito Automaat. U hoeft dus geen extra aandacht te besteden aan het schakelen. Uiteraard mag u hierna ook gewoon in een schakelauto rijden.


Interesse gewekt? Meld je dan nu aan via ons onderstaand formulier en wij bellen je zo snel mogelijk terug voor het maken van een eerste afspraak!


 
 
Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Verkeersschool Collectief. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.